Vegan Burgers

Keine Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
10 portions

Zutaten

  • flax seed
    30 g
  • walnut, shelled, halved
    70 g
  • onions halved
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • vegetable oil plus extra to grease and fry
    30 g
  • button mushroom, fresh
    225 g
  • fresh brown mushrooms
    225 g
  • rice, any type, cooked store bought or homemade (see Tip)
    315 g
  • lentil, canned without broth, store bought or homemade
    170 g
  • panko breadcrumbs
    60 g
  • balsamic vinegar to taste
    30 g
  • soy sauce
    30 g
  • paprika
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • pepper, ground
    ½ tsp
  • hamburger bun
    8 - 10
  • vegan mayonnaise to taste, to serve
  • mustard vegan, to taste, to serve
  • lettuce, any type to serve
    8 - 10 leaves
  • tomatoes sliced, to serve
    2
  • onion sliced, to serve
  • ketchup vegan, to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 809.8 mg
Protein 13.6 g
Kalorien 1678.4 kJ / 401.2 kcal
Fett 13.2 g
Ballaststoff 5.3 g
Gesättigte Fettsäuren 1.8 g
Kohlenhydrate 58.6 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...