Geräte & Zubehör
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 13 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Vanilla ganache (the day before)
-
2 gelatine sheetsgelatine powder1 ½ tsp
-
ice water to soak
-
white chocolate small pieces or callets85 g
-
whipping cream (min. 30% fat)400 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel
-
caster sugar100 g
-
butter cut in pieces50 g
-
whipping cream (min. 30% fat), room temperature25 g
Pecan praline
-
pecan nuts300 g
-
water25 g
-
caster sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
ready-made puff pastry1 sheet
-
icing sugar15 g
-
pecan nuts (optional)10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
179.1 mg
Protein
10.9 g
Kalorien
4882.9 kJ /
1167 kcal
Fett
95.2 g
Ballaststoff
5.5 g
Gesättigte Fettsäuren
31.1 g
Kohlenhydrate
76.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 Min
Caramel Honeycomb Cake
2 Std. 30 Min
Gold Pineapple Te Fiti
10 Min
Adobong Puti (White Adobo)
1 Std.
Lemon Ginger Sour
15 Min
Virgin Watermelon Margarita
10 Min
Brown Rice Congee
30 Min
Bicol Express
45 Min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 Min
Kelantan Noodle Soup
40 Min