Geräte & Zubehör
Cuttlefish Salad with Water Spinach
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
toasted peanuts peeled70 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
water1600 g
-
sweet soy sauce180 g
-
fermented prawn paste (hae ko)35 g
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste10 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
sugar30 g
-
tomato sauce25 g
-
squid (sotong kembang)500 g
-
water spinach300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2666.9 mg
Protein
36.2 g
Kalorien
2655.6 kJ /
634.7 kcal
Fett
19.6 g
Ballaststoff
17.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
96.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We can Work Magic out of Simple Things
37 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Mayonnaise
5 Min
Double Pie Dough
Keine Bewertungen
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 Std. 35 Min
Miso carbonara udon
25 Min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 Min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2 Std. 30 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 Std. 30 Min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Keine Bewertungen
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.