Geräte & Zubehör
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
20 portions
Zutaten
Crab Cakes
-
bread torn in pieces (approx. 3 slices)120 g
-
yellow pepper cut in pieces (2 cm)80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)40 g
-
medium egg1
-
sour cream40 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
crab meat white (excess liquid squeezed out)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Coriander Paste
-
fresh coriander leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
coconut cream25 g
-
garlic clove1
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
avocado (approx. 60 g), cut in pieces½
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
olive oil1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
1.7 g
Kalorien
246 kJ /
59 kcal
Fett
3.4 g
Kohlenhydrate
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Tuna Poke Nachos
30 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Thai Mussels
25 Min
Beurre Blanc
20 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Asian Vinaigrette
5 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min