Geräte & Zubehör
Sous-vide Steak
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
2 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
thyme, fresh plus extra to garnish4 sprigs
-
beef loin (approx. 10 cm x 13 cm/4-5 in. long ea.)2
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
garlic clove crushed2
-
rosemary, fresh plus extra to garnish2 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
-
lemon juice30 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
butter, unsalted1 tbsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
889.7 mg
Protein
74 g
Kalorien
2530 kJ /
604.7 kcal
Fett
33.7 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
12.2 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Raspberry Ripple Ice Cream
12 Std. 45 Min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Chicken and Prawn Siew Mai
45 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
Keine Bewertungen
Browned beef mince
20 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Waffle cones
35 Min
Pastrami
22 Std. 30 Min
Espresso caramel sauce
45 Min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min