Geräte & Zubehör
Gluten free loaves
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
20 slices
Zutaten
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
white rice flour plus extra to dust200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
water to spray
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
286.5 mg
Protein
2.5 g
Kalorien
560.8 kJ /
134 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
30.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Salmon and mushroom rice
40 Min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 Std. 35 Min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 Std.
Banana bread
1 Std. 40 Min
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
High protein brownies
20 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min