Geräte & Zubehör
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
861.9 mg
Protein
11.5 g
Kalorien
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 Min
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
30 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Express Aardbeien Dessert
5 Min