Geräte & Zubehör
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
771 mg
Protein
23 g
Kalorien
2730 kJ /
652 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
5.3 g
Gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ready, Set, Cook!
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Değerlendirme yok
Mini Burgers
Değerlendirme yok
Spaghetti Bolognese
40 dk
Romige pasta met kip en broccoli
30 dk
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Değerlendirme yok
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1sa 15 dk
Bernse Aardappelrösti met Spek
Değerlendirme yok
Simit - Turkse sesam bagel
2sa 10 dk
Aromatische kipcurry
1sa
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 dk
Kip in Tomaten-Uiensaus
Değerlendirme yok
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Değerlendirme yok