Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g kippenborst filet, zonder vel, in stukken (2 x 2 cm )
- 30 g olie
- 2 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 2 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 citroen, biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
- 80 g manchego kaas oud, in stukken
- 200 g rode paprika in stukken
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes verse tijm naaldjes afgeplukt
- 20 g boter
- 300 g risottorijst (bijv. Carnaroli)
- 50 g witte wijn
- 750 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta
oder ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protein
- 35 g
- Kohlenhydrate
- 62 g
- Fett
- 19 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 godz. 20 min
Kleverige sesamkip
40 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h