Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g kippenborst filet, zonder vel, in stukken (2 x 2 cm )
- 30 g olie
- 2 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 2 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 citroen, biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
- 80 g manchego kaas oud, in stukken
- 200 g rode paprika in stukken
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes verse tijm naaldjes afgeplukt
- 20 g boter
- 300 g risottorijst (bijv. Carnaroli)
- 50 g witte wijn
- 750 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta
oder ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protein
- 35 g
- Kohlenhydrate
- 62 g
- Fett
- 19 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Cholent
Keine Bewertungen
Tomaat basilicum spread
5min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min