Geräte & Zubehör
Ginger Coriander Steamed Fish
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
coriander roots5 sprigs
-
fresh ginger sliced5 g
-
tilapia fish whole, gutted, cleaned and scored.800 g
-
salt1 ¼ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
garlic clove10
-
fresh ginger20 g
-
cooking oil20
-
water800 g
-
chicken stock powder1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
oyster sauce1 tsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
coriander leaves plus extra for garnishing4 sprigs
-
spring onions plus extra for garnishing4 sprigs
-
fresh red chilli desseded, sliced, plus extra for garnishing1
-
bird's eye chilli (chilli padi) (optional) chopped3
-
brown sugar¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
776.8 mg
Protein
24.4 g
Kalorien
2376.8 kJ /
568.1 kcal
Fett
53.4 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
8.4 g
Kohlenhydrate
3.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Pandan Sponge Cake
1 Std.
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Keine Bewertungen
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 Min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Balado Eggplant
50 Min
Buttermilk Chicken
1 Std. 10 Min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 Min
Sambal Brinjal
40 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Cereal Prawns
30 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min