Geräte & Zubehör
Roggebrood
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 10 Std.
16 sneetjes
Zutaten
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
4 g
Kalorien
516 kJ /
123 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Creatief Basisbrood
45 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min