Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1000 g aardappelen
- boter, voor de vorm
- 2 eieren
- 150 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 3 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 600 g water
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1680.8 kJ / 409.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Kohlenhydrate
- 45.8 g
- Fett
- 18 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 10.3 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 203 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Aardappel pannenkoeken
45 min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Kip met rode paprika
1h 5min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min