Geräte & Zubehör
Assam Laksa Zoodles
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Toppings
-
zucchini unpeeled4
-
cucumber200 g
-
onion cut in half200 g
Broth
-
dried chillies soaked in hot water (see tips)10
-
sardines in tomato sauce (400 g)1 can
-
red onion peeled200 g
-
shallots peeled100 g
-
garlic cloves4
-
belacan (shrimp paste)10 g
-
fresh pineapple peeled and cored, cut into cubes600 g
-
water500 g
-
shrimp paste (petis udang)30 g
-
stock cube fish½
-
salt½ tsp
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
dried tamarind pieces25 g
-
laksa leaves (daun kesum)15 g
-
ginger flower (bunga kantan) halved1
-
bird's eye chilli (chilli padi) sliced
-
calamansi halved
-
eggs hard boiled, halved (see tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
5577.7 mg
Protein
504.8 g
Kalorien
16113.2 kJ /
3851.1 kcal
Fett
107.8 g
Ballaststoff
30.3 g
Gesättigte Fettsäuren
29.9 g
Kohlenhydrate
222.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter+
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Vegan Orange Croissants
3 Std. 20 Min
Creamy chicken pastel
30 Min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std.
Japanese Bakery Special Custard
2 Std.
Fruit Cake
4 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min
Sambal Tumis
1 Std. 10 Min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 Std. 15 Min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Calamansi Juice
5 Min