Geräte und Zubehör
Gevulde veggieslakken
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
10 stuks
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
243 kJ /
58 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Kaascrackers
2 Std. 30 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Quinoakoekjes
1 Std.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Snelle regenboogsalade
10 Min
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Rode bietensalade
10 Min