Geräte und Zubehör
Italian sausages
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
10 portions
Zutaten
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1003.1 mg
Eiweiß
34.6 g
Brennwert
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Fett
36.2 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
1.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Homemade sausages
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Brown Sugar Syrup
20 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 Min
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 Min
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
2 Std.
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Liquid beef stock
3 Std. 20 Min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 Std. 10 Min
Umami paste
5 Min
Soy milk and Mantou buns
6 Std.