Geräte und Zubehör
Plum sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
28 portions
Zutaten
-
canned plums drained (approx. 420 g after draining - see Tips)800 g
-
apples peeled, cored and cut into pieces (approx. 1-2 cm)400 g
-
raisins40 g
-
garlic cloves9
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices (1 cm)2 ½ cm
-
curry powder (mild)20 g
-
salt1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
white sugar400 g
-
white wine vinegar200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
313.7 mg
Eiweiß
0.3 g
Brennwert
353.1 kJ /
84.1 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
19.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauces and Marinades
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Christmas cake
196 Std. 35 Min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Brandy cream
15 Min
Red onion relish
50 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Lemon or lime butter
15 Min