Geräte und Zubehör
Leek quiche
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
Pie crust
-
blanched almonds100 g
-
sesame seeds40 g
-
rolled oats200 g
-
salt¼ tsp
-
filtered water125 g
Leek filling
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred, cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)2
-
raw cashews100 g
-
filtered water150 g
-
salt2 tsp
-
cornflour40 g
-
silken tofu cut into pieces300 g
-
paprika1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
12.8 g
Brennwert
1623.4 kJ /
386.5 kcal
Fett
24.4 g
Ballaststoffe
8.6 g
Kohlenhydrate
25.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Vegetarian quiche
1h 55min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Mixed mushroom burgers
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Tofu scramble
25min
Mushroom tart
50min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min