Geräte und Zubehör
Knapperige chocolade stokjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
8 porties
Zutaten
-
crème fraîche120 g
-
pure chocolade in stukken120 g
-
bloem v.h. om te bestuiven
-
bladerdeeg (450 g)1 pak
-
amandelen in vlokken60 g
-
eierdooiers2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
1920 kJ /
459 kcal
Fett
34.9 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
30.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gek op chocolade
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Roomboterglazuur
5 Min
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Skelethoofden
5 Std.
Tequila 'Refresher'
5 Min
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Penne met tonijn
35 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk op een stokje
1 Std. 20 Min
Minipizza’s
1 Std. 20 Min