Geräte und Zubehör
Zucchini bites with charred tomato dressing
Zubereitung 40 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
Charred tomato dressing
-
Roma tomatoes (ripe), cut into halves150 g
-
garlic cloves unpeeled2
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
extra virgin olive oil50 g
-
tarragon vinegar (see Tips)10 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Zucchini bites
-
extra virgin olive oil for brushing
-
zucchinis trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)3 - 4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh chives cut into pieces4 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)4 sprigs
-
cream cheese softened250 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 portions
Natrium
1942.8 mg
Eiweiß
32.2 g
Brennwert
8033.2 kJ /
1912.6 kcal
Fett
188.5 g
Ballaststoffe
15.7 g
gesättigte Fettsäuren
70.8 g
Kohlenhydrate
20.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Croquembouche
3 Std. 30 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Asparagus risotto
40 Min