Geräte und Zubehör
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
1 kop
Zutaten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optional)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 kop
Natrium
1616 mg
Eiweiß
25 g
Brennwert
6954 kJ /
1659 kcal
Fett
173 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
82 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Choronsaus
20 Min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Groene pepersaus
20 Min
Pâté in korst
10 Std.
Eendenlever
33 Std.
BBQ-saus
20 Min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min