Geräte und Zubehör
Pickled vegetables
Zubereitung 20 Min
Gesamt 745 Std.
910 g
Zutaten
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 910 g
Natrium
2179.3 mg
Eiweiß
14.6 g
Brennwert
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Fett
3.5 g
Ballaststoffe
18.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
80.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Beetroot and horseradish relish
50 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Celery salt
20 Min
Basic nut butter
30 Min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Lemon curd
20 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Vanilla paste
10 Min
Brutti ma buoni
4 Std. 40 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.