Geräte und Zubehör
Gefermenteerde wortelen
Zubereitung 30 Std.
Gesamt 84 Std. 30 Min
1 Totale recept
Zutaten
-
600 g wortelen, in diverse kleuren, geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)wortelen geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)600 g
-
zout4 tl
-
verse gemengde kruiden naar eigen smaak (bv. tijm, rozemarijn) (zie tip)4 tl
-
water en iets meer om de potten te vullen250 g
-
citroensap30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Natrium
2.1 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1439 kJ /
344 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
25 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Rijstpudding
1 Std.
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Ontbijt gebak
40 Min
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min