Geräte und Zubehör
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
12 slices
Zutaten
-
buttermilk500 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey20 g
-
water plus extra to spray70 g
-
baker's flour plus extra to dust800 g
-
sea salt2 tsp
-
oil to grease
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
394.9 mg
Eiweiß
9.8 g
Brennwert
1111.5 kJ /
265.7 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
52.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sourdough potato bread
5 Std.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min