Geräte und Zubehör
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
Hindistan cevizi tozu30 g
-
badem30 g
-
mango, olgun parçalara bölünmüş200 g
-
yoğurt az yağlı150 g
-
mango, olgun küp küp kesilmiş (1 cm)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
8 g
Brennwert
1234 kJ /
295 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
6.4 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fit ve Lezzetli
18 Rezepte
Türkei
Türkei
Thermomix® ile Fit Kal
35 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24 Std. 10 Min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 Min
Matchalı Smoothie Kasesi
5 Min
Kakaolu Nohut Topları
20 Min
Meyveli Tarçınlı Vegan Porridge
Keine Bewertungen
Ananaslı Smoothie Kasesi
15 Min
Ballı Bademli Pasta
30 Min
Ketojenik Krakerler
1 Std.
Mozzarella Peynirli ve Domatesli Omlet
30 Min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50 Min
Chia ve Frambuazlı Smoothie Kasesi
10 Min