Geräte und Zubehör
Vleesbouillonpasta
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
1 pot
Zutaten
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Eiweiß
59 g
Brennwert
2754 kJ /
658 kcal
Fett
38 g
Ballaststoffe
7.3 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Uiensoep
1h
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nenhuma avaliação
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Pekingeend
45min
Curryketchup
30min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Mangochutney
1h 20min
Tomatenketchup
1h 15min