Geräte und Zubehör
All-in-one kip cacciatore
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd60 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken1
-
teentjes knoflook2
-
tomaten in stukken600 g
-
ontbeende kippendijen500 - 600 g
-
water200 g
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
verse basilicumbladeren10 g
-
droge pasta type mini macaroni150 g
-
Kalamata olijven, ontpit100 g
-
bevroren doperwten100 g
-
verse basilicumbladeren als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
998.2 mg
Eiweiß
37.2 g
Brennwert
2082.6 kJ /
497.8 kcal
Fett
21.2 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
42.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Scones met frambozenboter
25 Min
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Gozleme
1 Std. 40 Min