Geräte und Zubehör
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Zubereitung 25 Min
Gesamt 16 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
559.2 mg
Eiweiß
23.5 g
Brennwert
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cholent
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Borscht
50 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min