Geräte und Zubehör
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh pineapple (½ pineapple), peeled, cut in vertical wedges to fit through feeder (see Tips)650 g
-
watermelon (¼-½ watermelon), peeled and seeded, cut in wedges to fit through feeder tube (see Tips)450 g
-
fresh blueberries100 g
-
fresh raspberries100 g
-
fresh strawberries cut into halves200 g
-
bananas ripe but firm, peeled2
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ a lemon)20 g
-
honey30 g
-
fresh mint leaves only2 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
4.3 mg
Eiweiß
2.1 g
Brennwert
658.7 kJ /
157.4 kcal
Fett
0.7 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
40.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Potato and Rosemary Flatbread
1 Std.
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Neapolitan pizza
1 Std. 30 Min
Pil pil sauce
5 Min
Sauerkraut
168 Std. 35 Min
Italian butter
10 Min
Dairy-free Chocolate Sauce
5 Min
Mulled wine
15 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min