Geräte und Zubehör
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 porties
Zutaten
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3.6 g
Brennwert
836 kJ /
199 kcal
Fett
19.9 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
0.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Gemarineerde paprika's
55 Min
Kracht Muesli
25 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Pesto met basilicum
5 Min