Geräte und Zubehör
Risotto met oesterzwam en champagne
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
480.9 mg
Eiweiß
15.3 g
Brennwert
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Fett
27.4 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Kohlenhydrate
69.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Kokos Dahl
25 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min
Pompoensoep met room
35 Min