Geräte und Zubehör
Panforte ice cream bombe
Zubereitung 25 Min
Gesamt 48 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
-
pouring (whipping) cream (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey60 g
-
egg yolks4
-
ground cloves1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
mascarpone cheese500 g
-
roasted almonds100 g
-
glacé cherries30 g
-
mixed dried fruit (e.g. dried cranberries, raisins, apricots, figs)200 g
-
dark chocolate broken into pieces200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
273.2 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
3357 kJ /
799 kcal
Fett
58 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
32.5 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hollandaise sauce
15 Min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 Min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
White chocolate and coconut rice pudding
35 Min
Milk jellies with poached stone fruit
5 Std.
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Gluten free pasta
50 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min