Geräte und Zubehör
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
300 g
Zutaten
-
80 g raw almond nutsraw cashew nuts80 g
-
garlic clove½
-
preserved roasted red capsicums in oil100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread slices toasted10 - 12
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
1422 mg
Eiweiß
22.9 g
Brennwert
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Fett
26.9 g
Ballaststoffe
12.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
86.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 Min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 Min
Protein Boosted Acai Smoothie
10 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Argentinian Alfajores
1 Std. 10 Min
Gluten free plain flour
Keine Bewertungen
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1 Std. 10 Min
Wok-style curried vegetables
35 Min
Chocolate tofu mousse pots
1 Std. 10 Min
Christmas bakewell slice
1 Std. 20 Min
Dairy free béchamel
10 Min