Geräte und Zubehör
Shanghai Mooncake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
15 pieces
Zutaten
Meat filling
-
minced pork250 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring onion chopped10 g
-
water75 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
pork skin jelly cut in small pieces50 g
-
lard30 g
-
sesame oil, untoasted½ tsp
Oil dough
-
lard100 g
-
cake flour180 g
Water dough
-
cake flour260 g
-
lard40 g
-
maltose100 g
-
water, warm approx. 30-40°C85 g
Assembly
-
egg beaten1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
3 g
Brennwert
1343 kJ /
321 kcal
Fett
19.5 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
33.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mooncake Moments
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Red velvet cake
2 Std. 20 Min
S'more Brownie Cups
55 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Alcohol-free Berry Mojito
Keine Bewertungen
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Steamed Scallion Rolls
3 Std.
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 Min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Chocolate Peanut Butter Shake
15 Min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 Std. 20 Min