Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1000 g Brokkoliröschen
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
-
40
g Butter, in Stücken
or 40 g Margarine, in Stücken - 40 g Mehl
- 120 g Sahne
- 130 g Milch
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskat
-
75
g Bel Paese, in Stücken
or 75 g Deutscher Butterkäse, in Stücken - 9 Lasagneplatten
- 200 - 250 g geräucherter Lachs, in Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2304 kJ / 550 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 9.9 g
In Collections
Alternative recipes
Lachs-Spinat-Lasagne
1 Std. 20 Min
Lachs-Cannelloni
50 Min
Fisch-Reis-Auflauf
1 Std. 20 Min
Fisch mit Bröselkruste
1 Std.
Spargel-Lachs-Auflauf
1 Std. 30 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 Min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 Std. 20 Min
Lachs-Spinat-Cannelloni
1 Std. 15 Min
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
1 Std.
Nudelauflauf mit Spinat
1 Std. 20 Min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 50 min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 Std. 15 Min