Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Tarteboden
- ½ TL Fenchelsamen
-
150
g Weizenkörner
or 150 g Dinkelkörner - 75 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Wasser
Belag
- 30 g Butter
- 300 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 200 g Crème légère, 15% Fett
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale in dünnen Zesten abgeschält
- 400 g Wasser
- 35 g Zucker
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2123 kJ / 509 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Vollkorn Mangold-Quiche
1 Std. 30 Min
Spargel-Quiche
1h 10 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20 min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25 min
Porree-Pilz-Quiche
2 godz. 10 min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40 min.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min