Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 500 g Lammfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 1 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 100 g Weißwein
- ½ TL Paprika edelsüß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 4.5 g
In Collections
Alternative recipes
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Boeuf Bourguignon
1j 30 menit
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Zitronen-Hähnchen
50 menit
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 Min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1 Std.
Lamm mit Artischocken
1j 30 menit
Garnelen-Eintopf
45 Min
Lammragout
1 Std.
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 menit
Seafood-Eintopf
50 menit
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min