Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 60 g Zwiebeln
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Öl
- 500 g Lammfleisch, mager, in Würfeln
- 1000 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in kleinen Würfeln
-
3
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL Kümmel
- 200 g Möhren, in kleinen Würfeln
- 200 g Weißkohl, in feinen Streifen
- 1 Porreestange (200 g), in Ringen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1592 kJ / 380 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 9.3 g
Alternative recipes
Fischsuppe mit Gemüse
40 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Fisch-Minestrone
50min
Lammragout
1 Std.
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 godz. 45 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Pichelsteiner Eintopf
1h 10min
Andalusische Fischsuppe
50min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min