Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 200 g Möhren, in Stücken
- 800 g Wasser
- 100 g Sahne
- 2 TL Salz
- 1 Msp. Safranfäden
- 4 Pangasiusfilets (ca. 400 g), in Streifen (1,5 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 - 3 Prisen Chilipulver
- 400 g Tiefseegarnelen, TK, aufgetaut, abgetropft
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Cremige Garnelen-Suppe
45 min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Fischsuppe
1h 40min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Andalusische Fischsuppe
50 min