Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 200 g Möhren, in Stücken
- 800 g Wasser
- 100 g Sahne
- 2 TL Salz
- 1 Msp. Safranfäden
- 4 Pangasiusfilets (ca. 400 g), in Streifen (1,5 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 - 3 Prisen Chilipulver
- 400 g Tiefseegarnelen, TK, aufgetaut, abgetropft
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 Min
Tintenfischsauce
40min
Garnelen-Eintopf
45min
Fischsuppe
1h 40min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Seafood-Eintopf
50 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Ucha - Fischsuppe
50 Min