Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di pomodori maturi a metà
-
30
g di olio extravergine di oliva
or 1 cucchiaino di strutto - 1 peperoncino rosso
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Orecchiette con ragù di salsiccia
1óra
Sugo al tonno
45p
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Ragù di tonno fresco
1óra
Spaghetti all'amatriciana
35p
Sugo all'arrabbiata
20min
Penne alla puttanesca
35p
Bucatini all'amatriciana
45p
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo alla puttanesca
45p
Sugo classico
55min
Ragù di salsiccia
1óra 15p