Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 2 c. à café de thé vert
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de gingembre frais
- 1000 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- Nutrition
- per 1 verre
- Calories
- 586 kJ / 137 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 33.7 g
- Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 3.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gratin de fenouil
35 min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Gratin de figues
25 min
Gaspacho poivron-framboise
10 min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Gaspacho indien
2h
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1h 15min
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min