Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 400 g di latte freddo
- 7 fogli di gelatina, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
-
1
stecca di vaniglia, i semini estratti
or 1 bustina di vaniglia in polvere - 300 g di frutta fresca mista di stagione, a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 846.6 kJ / 202.3 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 16.6 g
- Saturated Fat
- 10.3 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 36.1 mg
Alternative recipes
Albumi montati a neve
5 Min
Panna montata
10 Min
Tiramisù al pandoro
4h
Semifreddo mandorlato
8 Std. 20 Min
Crema inglese
15 Min
Monte bianco
1 godz.
Polenta (Bimby Friend)
40 min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10min
Mug cake alle mele ed uvetta
25 min
Meringa al cacao
2h 30min
Sciroppo di cacao
20 min
Salsa al cioccolato
20 min