Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 177 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Dado di carne
45 min
Galette des rois ai marroni
No ratings
Schiaccia campigliese
55 min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Burro ai funghi porcini
4 Std.
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Burro Montpellier
No ratings
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Zuccotto all'ananas
7 Std. 25 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Pectina
55 min
Budino cioccolato e amaretti
2hod. 55min