Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 177 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Babà napoletano
3u.
Bignè lumachine
No ratings
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Praline di castagne
2u. 40min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Burro mediterraneo
5 godz. 20 min
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Burro
40 Min
Burro Montpellier
No ratings
Castagnole ripiene
14 Std.
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 Min
Castagne al Rum
1440 Std. 40 Min