Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 70 g de sucre en poudre
- 70 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 70 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 6 nectarines, coupées en lamelles fines
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1812 kJ / 434 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Carbohydrates
- 40.6 g
- Fat
- 26.9 g
- Fibre
- 4.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta à l’orange
4 godz. 25 min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2j 30 menit
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1j
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Tartelettes choco-raisins
1j
Fraîcheur de nectarine
25 min
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4 Std.
Taboulé de pamplemousse et crevettes
55 Min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 Min
Tarte crumble aux abricots
1 Std. 40 Min
Vacherin glacé à l'abricot
4j 30 menit
Tiramisu pamplemousse et thé vert
3h 30min