Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Eier
- 500 g Wasser
- 1 rote Paprika (siehe Tipp), in 4 Ringen (1 cm breit)
- 4 Eier
- 60 g Schinkenwürfel
- 4 Scheiben Toastbrot
Sauce Hollandaise und Fertigstellung
- 2 Eigelb
- 50 g Butter
- 30 g Sahne
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Salz
- 10 g Zitronensaft
- 1 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1354 kJ / 324 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 1.8 g
Alternative recipes
Tatar
10min
Hähnchen-Salat
30 min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1h 35min
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1h 10min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 godz. 15 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Caesar's Salad
30 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1h 30min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55min