Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g kleine Tintenfische, ganz, gesäubert, in Streifen (1 cm)
- 60 g trockener Weißwein
- 1 ½ TL Salz
- 650 g Wasser
- 1 - 2 Pck. Tintenfisch-Tinte, flüssig
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Linguine
- 1 Zitrone, in 4 Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 37 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 5.6 g
Alternative recipes
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Limettenpappardelle mit Gambas
1 godz. 20 min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40 Min
Sizilianischer Garnelensalat
40 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min