Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g kleine Tintenfische, ganz, gesäubert, in Streifen (1 cm)
- 60 g trockener Weißwein
- 1 ½ TL Salz
- 650 g Wasser
- 1 - 2 Pck. Tintenfisch-Tinte, flüssig
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Linguine
- 1 Zitrone, in 4 Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 37 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 5.6 g
Alternative recipes
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Pulpo
2h
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Linguine mit Garnelen
35min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min