Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 2 EL natives Olivenöl
Pesto und Fertigstellung
- 70 g natives Olivenöl
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 75 g Rucola
- 30 g Walnusshälften
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 100 g Ricotta
- 1 TL Akazienhonig
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3213 kJ / 768 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 79 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 5 g
Alternative recipes
Kürbiskern-Pesto
10min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45min
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Spinat-Nudeln mit Muskatsahne
30min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min