Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Porree, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Linguine
- 1 TL Zitronenschale, unbehandelt
- 30 g Zitronensaft
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2317 kJ / 553 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 6.3 g
Alternative recipes
Möhren-Pasta
25 min
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40 min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1 godz.
Pesto mit Zitrone
5min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 min
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30 min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20 Min
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 Min