Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Ziegengouda, in Stücken
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 EL Butter
- 1 TL Mehl
- 300 g Möhren, in Spiralen geschnitten
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen und Würzen
- 100 g Babyspinat
- 100 g Weißwein
- 100 g Milch
- 200 g Sahne
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Linguine
- Wasser zum Kochen
- Cayenne-Pfeffer zum Würzen
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2572 kJ / 614 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta mit Salbei-Butter
40p
Gnocchi Tricolore
30min
Penne mit Brokkoli und Ricotta
30min
Penne mit Spinat-Käse-Sauce
25 Min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45min
Linguine mit grünem Spargel und Käse-Mandel-Sauce
35 Min
Tomatennudeln mit Spinat
35 Min
Sommerpasta
35 Min
Spargelnudeln
35 Min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 Min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20p
Tortellini in Brokkoli-Sahne-Sauce
35 Min