Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Füllung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Rindergulasch (2-3 cm)
- 130 g Mortadella, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g roher Schinken, in Scheiben
- 1 Ei
- ½ TL Muskat
- ½ TL Salz
Pasta und Fertigstellung
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 - 3 l Wasser
-
4 - 6
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 4 - 6 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1.7 g
Alternative recipes
Baguette
3h 45 min
Blätterteig, schnell
2h
Nudelteig
1h
Frische Nudeln mit Zucchini-Blüten
1h 15min
Bandnudeln
55min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2h
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1 Std. 45 Min
Ravioli alla napoletana
1h
Bagels
2h
Laugenbrezeln
1h 15min
Teigtaschen alla Romana
1h 15min