Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
or 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
or 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Mozzarella, in Stücken
- 150 g Salami, scharf (mit Paprika oder Chili), in Stücken
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert, entkernt
- 1 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 3895 kJ / 931 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 108 g
- Fat
- 38 g
- Fibre
- 6.8 g
Alternative recipes
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
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1h 35min
Tomatenfladen mit Oliven
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Pizza mit Rucola und Parmaschinken
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Spanische Pizza
1h 20min
Pizza Margherita mit Bier
2h 10min